Mediální knihovna KUKA

V naší mediální knihovně vám prostřednictvím fotografií z tisku, videí, textových souborů a audiosouborů nabízíme široký výběr informací pro každý publikační formát.

Najdete zde ve vysokém rozlišení portréty členů našeho představenstva, Dr. Tilla Reutera a Petera Mohnena. Navíc tu máte k dispozici množství prezentací a rozhovorů týkajících se obchodních výsledků, stejně jako značný počet fotografií výrobků, které můžete zveřejnit.

Dr. Till Reuter

Předseda představenstva (CEO) společnosti KUKA AG
Stáhnout obrázek ve formátu .zip
Dr. Till Reuter, CEO společnosti KUKA AG

Peter Mohnen

Finanční a controllingový ředitel (CFO) společnosti KUKA AG

Stáhnout obrázek ve formátu .zip

Peter Mohnen, CFO společnosti KUKA AG

Obrázky výrobků v mediální knihovně

Právní upozornění:
Všechny obrázky jsou chráněny autorským právem. Společnost KUKA je majitelem veškerých práv k užívání obrazových souborů umístěných v sekci ke stažení. Obrazové soubory je dovoleno používat pouze a jedině ve zde povoleném rozsahu a jen s uvedením odkazu na zdroj obrázku „KUKA Aktiengesellschaft“. Obrázky se smějí používat výhradně k tiskovým účelům zpravodajství. Jejich používání pro reklamní, marketingové či jiné komerční účely je zakázáno. Pokud plánujete jiný způsob použití, musíte si předtím vyžádat svolení společnosti KUKA Aktiengesellschaft.

LBR iiwa

LBR je zkratkou pro "Leichtbauroboter" (robot lehké konstrukce), iiwa znamená „intelligent industrial work assistant“ (inteligentní průmyslový pracovní asistent). Robot LBR iiwa novým způsobem definuje možnosti průmyslové robotiky. Poprvé může člověk a robot řešit vysoce citlivé úlohy v úzké spolupráci. Odpadají ochranné ploty, vznikají nové pracovní oblasti a uvolňuje se cesta pro větší hospodárnost a maximální efektivitu.

Stáhnout obrázky robota LBR iiwa ve formátu .zip
Robot LBR iiwa od společnosti KUKA reprezentuje hospodárnost a efektivitu.

KMR iiwa

Robot KMR iiwa je mobilním zdokonalením robota LBR iiwa. KMR je zkratkou pro "KUKA Mobile Robotics" (mobilní robotika KUKA), iiwa znamená "intelligent industrial work assistant" (inteligentní průmyslový pracovní asistent). Robot KMR iiwa v sobě spojuje senzitivní vlastnosti robota s přednostmi autonomní navigace. Díky tomu se KMR iiwa výtečně hodí pro řešení koncepce Průmysl 4.0.

Stáhnout obrázky robota KMR iiwa ve formátu .zip

Robot KMR iiwa při práci ve výrobním závodě KUKA