Retehnologizare KUKA

KUKA oferă servicii de retehnologizare a roboților pentru al doilea ciclu de viață. Sunt acoperite servicii de testare, asamblare și transport.

Experții din departamentul nostru de Retehnologizare adaptează roboții KUKA pentru a face față noilor provocări. Îi pregătesc pentru noi cicluri de viață și se ocupă de testarea, asamblarea și transportul acestora.

Sunt disponibile trei pachete pentru restaurarea roboților KUKA.

  • Pachetul „Basic“ oferă schimbul pieselor de uzură precum și serviciul de întreținere pe toate axele robotului, inclusiv măsurarea gradului de uzură. Pe lângă serviciile din pachetul „Basic“.
  • Pachetul „Pro“ include calibrarea extrem de precisă a manipulatoarelor precum și posibilitatea de recalibrare la fel de precisă în cazul unei modificări mecanice. 
  • Pachetul „Extra“, la rândul său, include toate serviciile din pachetul „Pro“, precum și actualizarea cosmetică a robotului KUKA (de exemplu, vopsirea manipulatorului și cabinetului de control).

Rezultatul procesului de retehnologizare KUKA este impresionant: robotul Dvs. KUKA complet restaurat este la fel de bun ca unul nou - atât din punct de vedere tehnic și cât și din punct de vedere optic.

Pachete acoperă diferite servicii

Alte trei pachete acoperă diferite servicii, de la testarea robotului până la repunerea sa în funcțiune, inclusiv logistica aferentă. Cu ajutorul pachetului „Removal“, roboții sunt atent îndepărtați din sistemele vechi și ambalați în mod corespunzător, pregătiți de livrare. Cu ajutorul pachetului „Analysis“, analizăm roboții Dvs. în prealabil și colectăm informații referitoare la starea sistemului, pe lângă măsurătorile de revizie care sunt necesare. Pachetul „Logistics“ include transportul, depozitarea și managementul de proiect al sistemului Dvs. până la reutilizare.

Toate cele șase pachete de Retehnologizare KUKA pot fi adaptate flexibil și individual nevoilor Dvs. în scopul de a vă oferi un suport optim pentru productivitate.


We use cookies to offer you the best service online, as well. More under Privacy Policy.

OK