Vyberte si svou polohu:

Země

KUKA dále rozvíjí své roboty série KR AGILUS

Tato generace je přesvědčivá svou rychlostí, neobyčejnou manévrovatelností i v tom nejmenším prostoru, krátkými cykly a nejvyšší přesností. Malý robot řady KR AGILUS. Značka KUKA nyní dále rozvinula svůj osvědčený model KR AGILUS sixx. Na konci tohoto roku nahradí nová generace robotu KR AGILUS všechny standardní varianty malých robotů.

5. září 2017

Vypadá takhle: Nová generace malých robotů KR AGILUS s nosností šest nebo deset kilogramů.

Nová generace robotu KR AGILUS s ochrannou třídou IP67

Každý nový robot KR AGILUS splňuje požadavky ochranné třídy IP67 , a obsahuje tedy ochranu proti stříkající vodě. Pro aplikace s mazivy nebo chladícími prostředky bude stále k dispozici speciální provedení Waterproof (WP). K dispozici jsou i další varianty jako Cleanroom, Atex protection – pro prostředí s nebezpečím výbuchu – a hygienické stroje.

Bílá jako nová standardní barva robotů

Stejně jako u robotu KR 3 AGILUS bude i nový robot KR AGILUS dodáván v bílé barvě. Na přání zákazníka ale může být vyroben i v jiném barevném provedení. Bílá barva se nejlépe hodí do výrobního prostředí primárních cílových trhů těchto robotů: do elektronického průmyslu v Asii. Tento malý robot navíc osloví všechny zákazníky v odvětví obecného průmyslu. Uplatní se v něm hlavně jeho rychlost a přesnost.

Malý robot s nosností šest nebo deset kilogramů

Jako větší bratr robotu KR 3 AGILUS bude nový robot KR AGILUS vybaven nosností šest nebo deset kilogramů. Jeho dosah je v rozmezí 700 až 1100 milimetrů. Tento malý robot může být montován na podlahu, na strop nebo na stěnu. Jako už i první generace robotů KR AGILUS bude i druhá generace vybavena řízením KUKA KR C4 compact.

S příchodem robotu KR AGILUS se naši zákazníci mohou těšit na typ malého robotu osvědčené kvality, který jsme rozvinuli dále. Nová a lepší poloha napájecího zdroje je jen jedním z příkladů vývoje mnoha dalších detailů robotu.

Vedoucí produktového oddělení Christoph Schaible