Vyberte si svoje miesto:

Štát

Konečně zase automatica: Vaše návštěva stánku společnosti KUKA na veletrhu!

Od 21. do 24. června se na předním světovém veletrhu v Mnichově vše točí kolem automatizované a inteligentní výroby. KUKA vás seznámí s nejdůležitějšími novinkami a trendy. Vyzkoušejte roboty, software a automatizační řešení: od kobotů po inteligentní hlavní řízení, pro elektromobilitu, průmysl spotřebního zboží a další průmyslová odvětví.


Celosvětový úspěch – tady na domácím hřišti

Mezi hlavním sídlem společnosti KUKA v Augsburgu a veletržním areálem v Mnichově, kde se automatica koná poprvé od roku 2018, je pouhých 84 kilometrů. Tým KUKA se těší, až vás přivítá ve své bavorské domovině v hale A4 u stánku 231! Provedeme vás misí KUKA 2030.

Zjistěte, jak realizujeme naše heslo „Automatizace a robotika pro každého". Seznamte se s roboty, softwarem a kompletními automatizačními řešeními pro řadu průmyslových odvětví – i pro váš obor. Udělejte si vlastní obrázek o minimálním půdorysu a maximální flexibilitě, o intuitivním ovládání, pozoruhodné rychlosti a maximální přesnosti. Pokládejte otázky a naplánujte si svůj vstup do digitální transformace.

Objevte KUKA na veletrhu automatica 2022 v novém světle

  • Digitalizační impulsy

    • Vaše cesta k digitální továrně
    • Inovativní software: KUKA AIVI (intralogistika) a KUKA.Sim (plánování, projektování)
    • Objevte digitální zákaznický portál my.KUKA a všechny jeho výhody
    Uč sa viac
  • Produkty pro rostoucí trhy

    • Automatizace kolem
      elektromobility
    • Roboty HO a HM pro potravinářský průmysl
    • Flexibilní řešení pro elektronický průmysl
    Uč sa viac
  • Koboty a nová éra

    • LBR iisy – nyní také s nosností 11 a 15 kg
    • iiQKA: Nový operační systém včetně digitálního ekosystému
    • Připraveno k použití během několika minut a snadné použití
    Uč sa viac
Hvězdný host na stánku: Timo Boll, nejúspěšnější německý stolní tenista, je ambasadorem značky KUKA na veletrhu automatica

Technika. Člověk. Emoce.

Pokud jde o automatizační řešení, je důležitá správná technologie – totéž platí pro špičkový sport. A stejně jako ve sportu jdou také ve společnosti KUKA ruku v ruce špičkový výkon a vášeň. Právě proto je od roku 2014 ambasadorem značky KUKA Timo Boll – několikanásobná světová jednička, olympijský medailista a nejúspěšnější stolní tenista v Německu. Ve středu 22. června 2022 se můžete s tímto výjimečným sportovcem setkat na stánku KUKA.

Další highlighty: 

Tiskový brífink dne 21. června 2022 ve 14:00 hod v tiskovém středisku východ, 2. patro

Váš partner pro digitální změnu

Digitalizace malých, středních a velkých firem podporuje společnost KUKA v mnoha ohledech. Od digitálního zákaznického portálu my.KUKA až po plánování digitální továrny – zjistěte více o našem aktuálním sortimentu na veletrhu automatica 2022.

S pomocí portálu my.KUKA můžete mimo jiné dotazovat produktová data a dostupnost, objednávat hardware a software a spravovat licence. Každý, kdo plánuje implementaci zařízení s roboty KUKA, je může předem vidět při práci ve 3D, virtuálně je uvést do provozu a optimalizovat doby jejich cyklu. Inteligentní simulační software KUKA.Sim to umožňuje díky virtuálnímu dvojčeti.

KUKA vás doprovází během digitální transformace, například pomocí chytrého simulačního softwaru KUKA.Sim
Žádná digitální továrna bez automaticky řízených přepravních vozidel (Automated Guided Vehicles, zkráceně AGV)! Na veletrhu automatica se můžete dále seznámit se softwarem KUKA AIVI, který přispívá k všestrannému a flexibilně rozšiřitelnému síťovému propojení vaší výroby a skladové logistiky. Zjistěte, do jaké míry hlavní řízení na bázi umělé inteligence může způsobit revoluci ve vaší intralogistice.
Kobot LBR iisy je první svého druhu, který pracuje s novým operačním systémem iiQKA.OS

Automatizace - Jak začít s iisy

Jaké monotónní úkoly typu Pick-and-Place jsou součástí vaší výroby? Robot LBR iisy se o ně postará. Novinka ve výrobní řadě a poprvé k vidění na veletrhu automatica 2022: robot LBR iisy s nosností 11 a 15 kg. Se svými šesti osami jsou koboty vhodné pro téměř všechny výrobní oblasti. Intuitivní operační systém iiQKA.OS zajišťuje, aby robot LBR iisy byl připraven k provozu během několika málo minut.

Vše, co se kobotu týká, je důmyslně promyšlené: Řídicí systém malého robota KR C5 micro zajišťuje obzvláště malý půdorys a maximální flexibilitu. Majitelé robota LBR iisy navíc těží z digitálního ekosystému iiQKA. Tento systém otevírá zcela nové možnosti prostřednictvím rostoucí globální sítě dodavatelů automatizace, odborníků na robotiku i vývojářů softwaru a procesů.

Náš cíl: Přizpůsobte roboty KUKA ještě lépe svým potřebám, například tím, že si bezpečnostní snímače nebo chapadla přímo objednáte a budete je moci přizpůsobit konkrétní aplikaci. Inspirujte se naším veletržním týmem KUKA „iisy".

 
Působivá rozmanitost: KUKA dodává správnou technologii pro každé průmyslové odvětví 

Technologie KUKA: Inovace na rostoucích trzích

Díky intenzivní spolupráci se zákazníky a systémovými integrátory po celém světě má společnost KUKA špičkové odborné znalosti v mnoha růstových odvětvích. Obzvlášť velký hlad po automatizace se aktuálně projevuje v potravinářském průmyslu. KUKA dodává příslušné roboty v podobě modelu Hygienic Oil (HO) Portfolio pro všechny třídy užitečného zatížení a modelu Hygienic machine (HM) v provedení robotů KR DELTA a KR AGILUS. Jsou určeny pro styk s potravinami.

KUKA nejen dobývá nové sektory, ale také se nadále orientuje podle osvědčených procesů. Spojení mezi roboty KUKA a automobilovým průmyslem je dobře známé. Není tedy žádným překvapením, že odborník na automatizaci z Augsburgu udává směr také v oblasti elektromobility. Na veletržním stánku můžete nahlédnout do současných a budoucích oblastí použití našich robotů – od spalovacích motorů po elektrická vozidla, od výroby po testování na konci výrobní linky.

Silné kombinace pro elektronický průmysl

Elektronický průmysl požaduje mimo jiné roboty, které si poradí s nejmenšími součástkami, vystačí si s malým prostorem a dokážou flexibilně přebírat nové úkoly. Takovým kandidátem je mobilní robot KMR iiwa CR. Na jeho mobilní plošině, která se může otáčet o 360 stupňů, tento senzitivní lehký robot KMR iiwa dosáhne do všech koutů prostoru.

Na našem veletržním stánku se seznámíte s robotem Cleanroom KMR iiwa, který je ideální pro váš čistý prostor. Na stánku můžete také zažít kombinaci KR 4 AGILUS a řízení malých robotů KR C5 micro v akci. Nízká hmotnost, malý půdorys, vysoká energetická účinnost a všestranné možnosti použití: Tato dvojice se osvědčuje v elektronickém průmyslu.

Vhodné pro čisté prostory: KMR iiwa CR umožňuje bezpečnou manipulaci s citlivými díly, jako jsou křemíkové destičky

Automatica je letos tahounem průmyslové výroby po období krize. Automatizace a digitalizace jsou hnací silou růstu naší doby – a společnost KUKA je ideálním partnerem k jejich implementaci.

Wilfried Eberhardt, Chief Marketing Officer, KUKA AG

Budoucnosti vstříc, jsme tu pro vás po celém světě

Energetická účinnost a odpovědné hospodaření se zdroji se týká nás všech. Společnost KUKA proto pracuje na koncepcích, které snižují vlastní uhlíkovou stopu stejně jako na automatizačních řešeních, která pomáhají ostatním vyrábět trvale udržitelným způsobem. Příklad: Robot KR QUANTEC, který přispívá k energetické účinnosti firem.

Typickou charakteristikou společnosti KUKA je také přání nabízet našim zákazníkům co nejlepší servis. 1 400 servisních odborníků v 50 zemích, servisní smlouvy šité na míru, školení zaměstnanců a údržba udrží vaši výrobu v chodu. Pokud však přece jen dojde k výpadku robota, asistenční služba je k dispozici 24 hodin denně. Mnoho poruch lze odstranit na dálku – díky připojení k nástroji KUKA RemoteService Client. V případě ostatních závad je technik na místě do dvou hodin. Kromě toho společnost KUKA nabízí nejlepší servis náhradních dílů na trhu. Na našem stánku zjistíte, která servisní nabídka nejlépe vyhovuje vašemu automatizačnímu řešení.